Uthyres kontor, övrig lokaltyp, utbildning, vårdlokal - Kungsholmen

Sankt Göransgatan 126, 112 45 Kungsholmen Objektnummer 10761007

Chans att hyra mottagningslokal i Wonna Tower – ett läkarhus i världsklass! Lokalen är byggd för att passa som psykologmottagning och kan hyras omomsad!

Adress
Sankt Göransgatan 126 , 112 45 Kungsholmen
Lokaltyp
Kontorslokaler
230 m2
Övriga lokaler
230 m2
Utbildningslokaler
230 m2
Vårdlokaler
230 m2
Totalyta
230 m2
Planlösning
Månadshyra:
Kontakta lokalförmedlaren för mer info. Värme ingår i hyran. Ingen fastighetsskatt utgår idag då huset är klassad som en vårdfastighet och varken moms eller momskompensation för omomsade verksamheter.
 
I hyran ingår värme

Objektbeskrivning

Fastigheten
Huvudentrén har anpassats med exklusiva materialval och armaturer, pelare med gulddekorer, stuckatur samt bänkar där man kan slå sig ner. Tre hissar försörjer huset och även hisskorgarna har anpassats med exklusiva ytskikt. Cykelrum och godkänt skyddsrum finns samt cykelställ utanför huvudentrén
Läge
Chans att etablera sin mottagning i Wonna Tower, en av Kungsholmens arkitektoniskt sett mest spännande byggnader bestående av 15 våningar ovan mark. För den som vill avnjuta utsikten över staden i solsken finns husets bokningsbara takterrass med utekök att tillgå. Mitt emot takterrassen finns den fantastiska konferenslokalen och i källaren ett spa med IR-bastu, träningsmaskiner och relax – bokningsbara för husets hyresgäster! Det finns planer på en frukost- och lunchrestaurang i husets entréplan.

Om lokalen
Lokalen är belägen på plan 3 i huset. Lokalen anpassades för bara ett par år sedan och är i mycket fint skick med exklusivt pentry och även två exklusiva wc varav båda är utrustade med dusch.

Lokalen har 8-10 behandlingsrum beroende på hur de två mista rummen utnyttjas. I dessa kan man antingen ha samtal alternativt att nyttja det ena som förråd och det andra för teamsmöten vilket är vad den nuvarande hyresgästen använder dessa rum för. Lokalen har även en reception med traditionell receptionslucka för att personalen där skall kunna ta samtal under sekretess. Det går utmärkt att använda korridoren som väntyta vilken avslutas med franska balkonger i vardera sida.

Lokalen passar särskilt bra som psykologverksamhet då den är anpassad för detta, men även andra vårdverksamheter eller skönhetsvård kan passa här, men idag finn det bara ett rum med handfat.

Uppvärmning: Fjärrvärme. Ventilation: Mekanisk ventilation (FTX).

Bredband: Fiberanslutning finns i huset.
Omgivning
För den aktive finns, Stadshagens IP och Kristinebergs IP med grus- och gräsplaner samt löparbanor och motionsslinga. I närområdet finns också gott om trevliga promenadstråk längs efter Branhusviken, Karlbergs- och Ulvsundasjöns glittrande vatten.

Företag i närheten : I närheten är bland andra Electrolux och Sankt Görans sjukhus.
Parkering
Parkering finns på fastigheten, på angränsande gator enligt stadens tariff samt i kringliggande parkeringshus. Lastkaj för transporter finns
Service
I närområdet finns både restauranger, bank, post, och all tänkbar service. Inom gångavstånd finns exempelvis Fridhemsplan och Västermalmsgallerian med all tänkbar service. Många bra och stora matbutiker vid Fridhemsplan samt populära Ica Maxi på Lindhagensgatan 118. Det är även gångavstånd till flera gym för den träningsbenägne.
Kommunikation
Mycket bra kommunikationer med kort gångavstånd till Stadshagens tunnelbanestation där blå linje passerar. Det är även gångavstånd till Fridhemsplan med tunnelbanans gröna och röda linje. Busslinje 56 stannar ca 170 m utanför porten och linjerna 1, 3, 4, 54 och 62 passerar Fridhemsplan inom några minuter promenadavstånd från fastigheten.

Tilläggsuppgifter

Tillträde
Vid årsskiftet 2224/2025 eller enligt överenskommelse.
Överlåtelseavgift
Ingen överlåtelseavgift utgår!
Byggår
1955
Renoveringsår
2020
Våning
3

Hiss

i
Begär mer info

Objekt 10761007, Sankt Göransgatan 126

m
Kontaktuppgifter

Lokal Direkt AB

Hanna Friman
Tel:   0733-24 35 23

  http://www.lokaldirekt.se