Uthyres kontor, lager/logistik, övrig lokaltyp - Danvikstull

Hästholmsvägen 28, 131 30 Danvikstull Objektnummer 10760986

Fint lokal med blandad planlösning gott om rum för alla behov!

Adress
Hästholmsvägen 28 , 131 30 Danvikstull
Lokaltyp
Kontorslokaler
596 m2
Lagerlokaler
596 m2
Övriga lokaler
596 m2
Totalyta
596 m2
Planlösning
Månadshyra:
Kontakta lokalförmedlaren för mer info.

Objektbeskrivning

Fastigheten
Med ett utmärkt läge med närhet till såväl Södermalm, Sickla, Hammarby Sjöstad är detta ett perfekt läge att etablera sig i precis utanför tullarna. I närområdet kring Danvik Center finns en väl komponerad mix av närhet till Söder-och Östermalm, parkeringsmöjligheter, kommunikationer, restauranger, butiker, verksamheter, grönska och möjligheter till fritidsaktiviteter.
Läge
Kontor beläget på plan 5 med fönster i tre väderstreck som ger en härlig utsikt och ljus lokal.

Ytan utgörs idag av en blandad planlösning där varje kvadratmeter utnyttjas effektivt.
16 rum i olika storlekar och för olika behov, se ritning
Stor lounge och sällskapsyta i anslutning till pentry
En större öppen yta med plats för 12 skrivbord
Stort mötesrum för 12-14 personer
7 kontorsrum med plats för 4 skrivbord alt mötesrum 4-6 personer
Två mindre rum med plats för ett skrivbord
Tre telefonrum
Mötesrum för 8 personer
I lokalen finns en lager och mindre verkstadsyta för behov av lagerhållning och enklare verkstad.
Ytterligare finns en trevlig yta för aktiviteter såsom pingisbord/spel etc.
3 wc varav en rwc
Lokalen går att öppna upp efter behov och önskemål.

Bekvämligheter: Besöksparkering, Biltvätt, Dusch, Elbilsplatser, Fiberanslutning, Garage (varm), Gym, Kök/pentry, Kundparkering, Lasthiss, Restaurang, Serverrum Telefonbås.

I fastigheten finns gott om service en välbesökt lunchrestaurang, kiosk, gym, naprapater, parkeringsgarage, biltvätt.

Skyltläge: Fastigheten har ett mycket bra skyltläge från väg 222 Värmdövägen mot Nacka och Värmdö.

Ventilation: Mekanisk till- och från luft

Hiss finns!

Miljöcertifiering: BREEAM
Den här certifieringen är världens mest använda. Breeam används för befintliga och nybyggda kommersiella byggnader. 2013 kom en svensk version som utgår från svensk lagstiftning, svenska metoder och arbetssätt. Breeam är en heltäckande certifiering med många indikatorer. Här görs bedömningar inom projektledning, energianvändning, inomhusklimat, vattenhushållning, avfallshantering, markanvändning, påverkan på närmiljön, byggmaterial och föroreningar samt byggnadens läge i förhållande till allmänna kommunikationsmedel.
Källa: PEAB

Tveka inte att höra av er för mera information kring lokalen och fastigheten!
Omgivning
I ett utmärkt och trevligt läge med närhet till såväl Södermalm, Sickla, Hammarby Sjöstad är detta ett perfekt läge att etablera sig i precis utanför tull. Ni når även Nybroviken med färjan på endast 20 minuter. I närområdet kring Danvik Center finns en väl komponerad mix av närhet till Söder- och Östermalm, kommunikationer, hotell, restauranger, butiker, verksamheter, grönska och möjligheter till fritidsaktiviteter. Här finner ni det mesta för era anställda och besökande.

Företag i närheten:: Stockholm Vatten, Calluna, DJV, Granitor, Trivec, Viking Line, Nyfosa Fastigheter, Deltagruppen, Delray, Technoresolut, Pharmadule, Tovner, Spennare, Danvik Rehab & Kiropraktik.
Parkering
I fastigheten finns möjlighet att hyra garageplatser samt invid fastigheten har Aimo Park ett parkeringshus. För besökare finns parkeringsplatser precis invid där möjlighet finns att parkera i 3h mot betalning.
Service
I fastigheten finns en bra lunchrestaurang som erbjuder lunchbuffé, samt catering, en servicebutik, kiropraktik och sjukgymnastik, gym samt vårdcentral. I närområdet finns en väldigt välbesökt sushirestaurang samt vid vattnet ligger Hotell Elite Marina Tower som erbjuder luncher, konferensmöjligheter och spa, du når hotellet via tunneln på endast 5 minuter. Med bil tar du dig snabbt till Hammarby Sjöstad och Sickla Köpkvarter som har ett av Stockholms största serviceutbud.
Kommunikation
Danvik Center är beläget precis intill Värmdövägen, där alla bussar passerar för att snabbt ta sig till slussen och Södermalm eller vidare ut till Värmdö, Saltsjöbaden eller Nacka Centrum. Saltsjöbanan ligger i direkt anslutning till fastighetens gård. På kort promenadavstånd ligger Saltsjöqvarns brygga dit man bekvämt åker till och från bl.a. Nybroplan och Lidingö med Sjövägen. Det är god tillgänglighet med bil och du är snabbt ute på Värmdöleden och Söderledstunneln eller via stadsgårdskajen för vidare färd.

Tilläggsuppgifter

Tillträde
2024-10-01. Efter överenskommelse
Våning
5 / 12

Skyltläge

Hiss

i
Begär mer info

Objekt 10760986, Hästholmsvägen 28

m
Kontaktuppgifter

Lokal Direkt AB

Anna Johansson
Tel:   0732-53 46 12

  http://www.lokaldirekt.se